keukenzaken Breda
Wonen

Zoektocht bij keukenzaken in Breda

In vier maanden heb ik zo ongeveer alle keukenzaken van Breda bezocht. Toch zat mijn ideale keuken er steeds maar niet tussen. Ik was op zoek naar een keuken met een landelijke uitstraling. Ik ben zoon van een boer en woon nu zelf aan de rand van Breda. Met uitzicht op de polders. Heerlijk! Daar hoort natuurlijk wel een keuken bij die landelijk is. De keukenzaken in Breda konden mij niet bieden wat ik zocht. Wel prima winkels verder hoor, daar niet van. Hoewel ik het soms niet fijn vind als een verkoper direct achter me aan gaat lopen als ik even rustig aan het rondkijken ben. Een neef van me had hier zijn keuken gekocht. Hij is ook zoon van een boer en wist precies wat ik zocht. Volgens hem moest ik hier zijn. En hij had gelijk!

keukenzaken Breda

Iedere dag genieten

De droomkeuken die ik zocht vond ik hier al na vijf minuten. Er moesten wel nog een paar dingen aangepast worden, maar dat was geen enkel probleem. De dingen die ik met de verkoper heb besproken, werden precies zo uitgevoerd. En daar hou ik van. Afspraak is afspraak. Daar zijn ze hier van, helemaal goed. Dikke aanrader deze winkel!