Windscherm kopen

windscherm

Een aantal maanden geleden mochten alle horeca weer open en daar stonden wij met ze allen op te wachten. Je kunt jezelf niet voorstellen hoe blij wij waren als horeca ondernemers. Wij hebben daarom vanwege de zomer een nieuwe windscherm gekocht van topkwaliteit. Na een aantal bedrijven met elkaar te hebben vergeleken kwam Xterior het beste uit de verf. Zo beschikt het bedrijf over goede recensies, een uitgebreide dienstverlening, scherpe prijzen en een goede service. Dus wat wil je als bedrijf zijnde nog meer?

windscherm

Ontwerp

Na het maken van een ontwerp kwamen al gauw de puntjes op de i. Toen we het over de prijs eens waren hebben wij de opdracht gegeven en binnen een mum van tijd werden de windschermen geplaatst door een montageteam. Een geweldig team wat netjes werkt en vakwerk levert. Het is daarom ook zeker de moeite waard om een kijkje te nemen op de website. Naast een windscherm kan je er ook terecht voor:

  • Horeca parasols (vierkante/ronde)
  • Zwevende parasols
  • Zonwering
  • Overige terrasoplossingen

Indien er vragen zijn kan je gerust contact opnemen. Dit kan je telefonisch of per mail doen. Contactgegevens zijn terug te vinden op de contactpagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *