Wil jij jouw rijbewijs be halen?

Wesseldijk

Ben jij al een bekwame bestuurder op de weg, maar wil je graag ook nog een aanhangwagen tot en met 750 kg achter je kunnen trekken? Dan heb je een be rijbewijs nodig. Met een rijbewijs b zal je in staat zijn om gebruik te maken van een aanhangwagen, die inclusief het laadvermogen maximaal 750 kg weegt. Ook hiervoor zal je examen moeten afleggen omdat je alleen met een rijbewijs b niet bevoegd zal zijn om van de aanhangwagen gebruik te maken. Ditzelfde rijbewijs zul je ook nodig hebben in geval je rijdt met een caravan of boottrailer. Nu daar je weet wat je allemaal aan documenten nodig hebt om de weg op te kunnen is het zaak dat je gaat zoeken naar een geschikte rijschool. Opleidingscentrum Wesseldijk is dan ook de perfecte rijschool die jou kan helpen in het proces om jouw rijbewijs be te behalen.

be rijbewijs

Waarom kies jij Opleidingscentrum Wesseldijk?

Opleidingscentrum Wesseldijk is een van de grootste en meest toonaangevende verkeersscholen. Ook zijn wij niet zomaar een rijschool, maar een ANWB rijschool. Om deze reden zullen wij in staat zijn jouw op zeer gepaste en duidelijke wijze alles aan te leren wat er nodig is om ervoor te zorgen dat jij voor jouw rijbewijs slaagt. Wij hebben de hoogste slagingspercentage en stellen klanttevredenheid voorop. Dit is te zien aan de 100% klantevredenheidsgarantie die wij hanteren. Wij willen dat een ieder gebruik kan maken van onze diensten en zorgen er daarom ook voor dat onze prijzen dit reflecteren. Wij bieden onze opleidingen aan tegen een heel goede prijs en leggen geen btw op beroepsopleidingen.

be rijbewijs

Met onze opleidingen zul je gegarandeerd als bekwame bestuurder de weg op kunnen gaan. Ook zal je de zelfvertrouwen hebben in jouw eigen kunnen, omdat wij de tijd nemen om ervoor te zorgen dat jij alle kennis op doet welke nodig is om zelfstandig de weg op te kunnen.