Teambuilding bedrijfsuitje Utrecht bij Boksen als metafoor

boksenalsmetafoor

Het bedrijf Boksen als metafoor levert met jaren ervaring met teamuitjes met het thema teambuilding leuke workshops die met boksen en communiceren te maken hebben. Voor een Teambuilding bedrijfsuitje Utrecht zit je bij Boksen als Metafoor wel goed. Met vele bedrijven die al een teambuilding bedrijfsuitje bij het bedrijf hebben gehad, heeft Boksen als metafoor genoeg ervaring om jouw team een leuke dag te geven.

De klantenservice van Boksen als metafoor

Teambuilding bedrijfsuitje Utrecht

Klantenservice is handig met het plannen van bedrijfsuitjes, maar ook voor vragen of opmerkingen, en bij Boksen als metafoor hebben ze een uitstekende klantenservice waar ze vragen en/of opmerkingen positief opvatten en je altijd zo goed mogelijk proberen te helpen. De contactpagina van het bedrijf heeft een heel handig formuliertje waardoor je heel makkelijk contact met het bedrijf op kan nemen.

De diverse workshops

Het bedrijf is vooral bekend om de vele workshops die ze geven. Er is ook personal training mogelijk, maar dat is niet wat het bedrijf het vaakst en het liefst doet. Het beste zijn ze bij Boksen als metafoor in het geven van workshops. Met 4 verschillende workshops geven ze bedrijven verschillende keuzes waar het bedrijf uit kan kiezen voor hun bedrijfsuitje.