Stress verminderen

Stress verminderen

Ik loop net als zoveel mensen rond met stress klachten die steeds erger worden. Hoe kan ik stress verminderen en weer een beetje genieten van het leven. Ik merk zelf dat ik mij zelf steeds drukker maak om allerlei zaken dit in combinatie met slecht slapen en vermoeid wakker worden. Tijd om er iets aan te doen en ik vind op internet de site van praktijk yugen tegen. 

Stress verminderen

De stressreductiebehandeling kan misschien helpen om mijn stress probleem aan te pakken Ik zie op de site een hele uitleg wat je precies mag verwachten van de behandeling. Je kan telefonisch een afspraak maken. Ik neem daarom ook direct contact op en kan al snel een keer langskomen. Heel fijn dat ik aan de telefoon al een kort gesprek heb over mijn stressproblemen. Ook tijdens het telefoongesprek krijg ik nog wat verdere informatie over de stressreductiebehandeling. Dat het belangrijk is om eerst op zoek te gaan waar de stress nu precies vandaan komt wat de oorzaak is.

Stress verminderen

Ik kan weer ontspannen en de stress een beetje loslaten

Het aanleren om jezelf diep te laten ontspannen. Het is een van de onderdelen van de behandeling. Als je vol zit met stress wil je dit natuurlijk zo snel mogelijk leren. Maar de therapeute geeft aan dat ik hier echt de tijd voor moet nemen en ook veel moet oefenen. stapje voor stapje lukt het mij dan om echt tot een diep ontspanning te komen. Wat een verademing is dat ik de stress verminderen kan door onder andere het gevoel van die diepe ontspanning bij jezelf op te roepen. ik heb er erg veel baat bij. De kosten voor deze behandeling zijn heel betaalbaar.Wil je ook stress verminderen? Dan moet je echt even op de site www.praktijkyugen.nl kijken. Ik kan het je echt aanbevelen.