Soa sneltest

soa thuistesten

Soa is iets wat erg vervelend is als je het overkomt. Je moet naar de dokter en gaan uitleggen dat je aparte klachten hebt. Het blijft een ongemakkelijke situatie. Hoe gemakkelijk je deze misschien ook probeert te maken. Met de soa sneltest heb je deze ongemakkelijke situatie niet snel meer.

Heb je de afgelopen periode onveilig seks gehad? 

Heb je hierdoor nu aparte klachten rondom je intieme plekken? Dan is het wellicht een idee om een soa test te doen. Er zijn drie soorten van deze test. Zo heb je een uitstrijkje die op de penis of vagina wordt aangebracht om zo een monster af te nemen. Zo heb je ook nog het urineonderzoek bij dit onderzoek zullen ze je vragen om urine op te vangen zodat het laboratorium het kan onderzoeken. Daarnaast heb je ook nog een bloedonderzoek hierbij zullen ze bloed afnemen om in uw bloed te kijken naar slechte bacteriën.

soa thuistesten

Heb je eenmaal deze onderzoeken zelf thuis uitgeprobeerd? Of heb je het toch bij een arts laten doen? In beide gevallen zal je het resultaat binnen enkele dagen ontvangen. Als u positief uit de test bent gekomen zal iemand contact met u opnemen over de vervolgstappen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *