Lekker samen sporten met de collega’s

Wellicht had je dit een aantal jaren geleden nog niet kunnen denken maar we horen het steeds vaker, lekker samen sporten met je collega’s. De sleur van de dag doorbreken en vol nieuwe energie weer beginnen aan de rest van de dag. Lekker sporten voordat je aan de werkdag begin, sportief vergaderen of structureel op een vast moment in de week samen met je collega’s trainen. Samen genieten van een meer energie tijdens de werkdag, het verbeteren van de conditie en het vergroten van de teamspirit, dat zijn de uitgangspunten van bedrijfsfitness. Voor alle ondernemers, werknemers en werkgevers woonachtig in de omgeving Overijssel, zijn er speciale trajecten beschikbaar. Bedrijfsfitness Twente biedt je hierin de helpende hand.

De voordelen van bedrijfsfitness

De voordelen van bedrijfsfitness zijn eigenlijk te kort voor deze blog, maar om het snel samen te vatten staan hieronder een aantal van de belangrijkste voordelen:

  • Vitalere en fittere werknemers;
  • Teamspirit verhogend;
  • Onder vakkundige begeleiding sporten;
  • Genieten van het ultieme anti-stress moment van de dag met het hele team;
  • Verantwoord en effectief sporten
  • Productiviteit verhogend.

Het anti-stress moment van de dag

Iedereen kent wel van die dagen dat ze liever ergens anders zaten en het allemaal net even anders gaat dan dat jij dat wou. Hoe lekker is het dan als je in de tussentijd gewoon even lekker alles van je kan laten afglijden tijdens het sporten. Tijdens het sporten maakt je lichaam namelijk meerdere gelukhormonen aan die ontzetten goed werken tegen stress. Bovendien, samen sporten is samen lachen en samen veel plezier maken. Met regelmaat sporten helpt tevens de algemene gezondheid te verbeteren, wat dan weer gunstig is voor het ziekteverzuim. Op deze manier haal je het beste uit jezelf en uit jouw bedrijf.

Zoals je kunt lezen zijn er genoeg redenen om lekker te gaan samen sporten met je collega’s. Ik zou zeggen denk er eens over na.