Je huis verkopen in Rotterdam: dit moet je weten

huis verkopen Rotterdam

Grote steden worden steeds duurder. Dan hebben we het niet alleen over het doen van boodschappen, parkeergeld of attracties. Grote steden worden ook steeds duurder om te wonen. Een huis kopen in een grote stad is iets voor mensen met geld geworden. Wil jij je huis verkopen in Rotterdam? Dan is dit een uitgelegen moment.

Hoe langer je zit, hoe meer het oplevert

huis verkopen Rotterdam

Als jij tien of zelfs twintig jaar geleden een huis kocht in Rotterdam, dan had je te maken met heel andere prijzen dan nu. In de huidige markt zien we dat huizen vaak verkocht worden voor veel meer dan het originele aankoopberdrag maar ook veel meer dan de waarde. Dat heeft allemaal te maken met hoe de markt op dit moment is. Als jij je huis gaat verkopen, dan heb je te maken met een selecte groep mensen die het nog wel kunnen betalen om in een grote stad te wonen. 

Verkoop gaat snel

Houd er rekening mee dat verkoop van woningen tegenwoordig in een rap tempo gaat. Waar je woning vroeger weken, maanden of zelfs jaren te koop kon staan, kan een huis nu letterlijk binnen dagen verkocht zijn. Zorg dus dat je een plek hebt om naartoe te gaan voor je het huis te koop zet.