Je eigen ontwerp op de muur

muursticker

Met een muursticker zit je niet vast aan een bepaald vast onderwerp of een afbeelding die al voor je bepaald is. Maak nu je eigen sticker, want met de online tool heb je binnen een handomdraai je eigen unieke sticker gemaakt die je op de muur aan kunt brengen. Wat je ook ontwerpt het is allemaal mogelijk bij plakhetzelf.nl, deel geheel zelf je eigen sticker in en laat deze maken. Hoe groot of hoe klein je sticker ook is, als leuke detail in de slaapkamer of muurvullend als behang.

muursticker

Kies je eigen materiaal

Natuurlijk heb je verschillende materialen om een sticker te maken, niet op iedere ondergrond kun je dezelfde soort muursticker aanbrengen. Textiel is bijvoorbeeld zeer geschikt voor niet geheel vlakke ondergronden, Vinyl is geschikt voor mooie gladde ondergronden. Gesneden stickers zijn perfect om een sticker te maken die tot in het kleinste detail moet worden afgewerkt, deze exemplaren bevatten geen randen en zijn daarom prachtig om te zien in iedere ruimte.

muursticker

Geschikt voor andere oppervlakken

Denk je aan een muursticker dan denk je al snel aan een sticker die je alleen op de muur aan kunt brengen. Niets is minder waar, de sticker kun je ook eenvoudig op andere ondergronden aanbrengen als deuren, plafonds of geschilderde muren. Wel dien je erop te letten welk materiaal je dan voor je sticker hebt gekozen. Wanneer je een sticker van textiel laat maken, kun je tot twee jaar na aanbrengen de plaats van de sticker nog corrigeren. Voordeel is ook dat je deze in contour kunt laten vervaardigen waardoor je geen lelijke randen om de sticker heen hebt.