Ideale tegel in Eindhoven

tegel Eindhoven

Sinds een paar maanden woon ik samen met nieuwe vriendin in Eindhoven. Het is de liefde van mijn leven, ik had nooit gedacht dat ik die ooit nog tegen zou komen. Het huis wat we gekocht hebben staat in de binnenstad. Een oud gevelpand wat helemaal opgeknapt moest worden. En dat is prima gelukt. Het laatste wat we nog wilden was een speciale vloertegel voor in de keuken. Dit moest een witte tegel met een natuurlijke uitstraling worden. Deze tegel in Eindhoven vinden leek onmogelijk. Het leek zo eenvoudig; even een tegel in Eindhoven uitzoeken. Maar dat was het dus niet. Prima winkels hoor overigens, maar onze tegel zat gewoon nergens in het assortiment. En hier vonden we wel wat we zochten! Een prima winkel trouwens, met een ruim assortiment. En prima service en lage prijzen!

tegel Eindhoven

Puur genieten

Het is nu puur genieten. Van elkaar en van onze tegels in de keuken. Die natuurlijke uitstraling die deze tegels hebben, het is precies wat we voor ogen hadden. Blij dat we deze winkel hebben gevonden. Wat me ook opviel is dat ze hier nog echt verstand van zaken hebben. Op al mijn vragen kreeg ik duidelijke antwoorden. Daar hou ik van. Absolute aanrader deze winkel!