Ideale bouwladder gevonden

Ik ben als zelfstandige werkzaam in de bouw en was al een tijdje op zoek naar een goede bouwladder. Samen met nog twee collega’s nemen we klussen aan in heel Drenthe. Voordeel is dat we op deze manier grotere klussen aan kunnen nemen samen. In het werk wat ik doe is het belangrijk dat je goede spullen mee hebt. Je bent toch fysiek zwaar werk aan het doen en veiligheid staat voorop. Dat vind ik dus ook met bouwladders, die moeten gewoon top zijn. En een ideale ladder heb ik hier op deze site gevonden! Fijne website trouwens, duidelijk en overzichtelijk, daar hou ik van. De ideale bouwladder gevonden en besteld.

Levering en gebruik prima

De levering was keurig op tijd. Het was keurig verpakt allemaal. Heel netjes. En zoals de ladder er op de website uitzag, zo was deze ook in het echt! En echt een lichtgewicht bouwladder is het, dat vind ik ook wel heel fijn. Je sleept wat af met een bouwladder per dag. Mijn twee collega’s met wie ik altijd op pad ben, hebben mijn ladder ook gebruikt. Ze waren er helemaal weg van! En hebben er ook allebei eentje besteld. Kun je toch zien hoe zoiets gaat. Goed nieuws verspreid zich snel!