Goede matrassen voor thuis en vakantie

schuimmatrassen

Ben je op zoek naar betaalbare matrassen voor kinderen dan zijn de schuimmatrassen van perfecthomeshop wat je nodig hebt. Voor kinderen die nog in de groei zijn is dit het perfecte matras, hij biedt goede ondersteuning en comfort om niet alleen lekker te slapen. Maar ook wordt het lichaam ondersteund zoals het ondersteund moet worden tijdens de slaap. Zeker voor kinderen is een goede nachtrust belangrijk om weer te kunnen presteren op school, maar ook uitgerust en fit wakker worden is geen overbodige luxe.

schuimmatrassen

Goed comfort

De eigenschappen van schuimmatrassen geven je een goed comfort, het ondersteunt je lichaam tijdens de slaap. Omdat de celstructuur goed ontwikkeld is heeft het matras goede ventilatie. Dit zorgt ervoor dat je tijdens de slaap niet gaat zweten en je op een koel matras ligt. Het schuim wat is gebruikt heeft een hoge celdichtheid, hierbij heb je als eigenschap dat het matras stevig is maar toch zacht. Aan de hygiëne wordt ook gedacht met de afritsbare hoezen die het matras heeft, hierdoor heb je altijd een schone en fris matras. De hoes was je eenvoudig in de wasmachine.

schuimmatrassen

Eenvoudig mee te nemen

De schuimmatrassen zijn eenvoudig mee te nemen op vakantie of als je ergens gaat logeren. Handig opgerold in folie zodat je het zo mee kan nemen in de kofferbak van je auto en vervolgens neer te leggen om op te slapen. In de caravan worden de matrassen ook veel gebruikt, iedereen wil toch op vakantie hetzelfde slaapcomfort hebben als thuis? Met de matrassen van perfecthomeshop.eu hoef je nooit meer zorgen te hebben of je wel een goed matras hebt of lekker slaapt.