E liquid
Roken

Gestopt door de e liquid

Middels een e-sigaret is het geluk om helemaal te stoppen met echte sigaretten. In zo’n e-sigaret zit e liquid, en hierdoor kan je zo nauwkeurig mogelijk een echte sigaret nabootsen, waardoor je eigenlijk niks mist. Wat ook handig is: je kunt je nicotine afbouwen. We zijn namelijk vaak het meest verslaafd aan deze nicotine. Omdat ik het kon afbouwen, dus steeds een minder sterke dosis in mijn vloeistof te hebben, raakte ik er langzaam aan gewend dat het allemaal wat rustiger werd, ik had minder nodig. Hierdoor was het binnen drie weken gelukt om helemaal te stoppen met de nicotine. Dampen doe ik nog wel graag, het geeft in zware tijden toch even net even de verlossing die je nodig hebt. Ik voel mij fitter, ik merk dat mijn longen het minder zwaar hebben en ik weer meer proef en ruik. Het is jammer genoeg echt iets wat niet goed voor je is, daarom vond ik het echt belangrijk om te stoppen. Gelukkig is dit met de e-sigaret goed gelukt.

E liquid

Meer info?

Mocht je meer informatie willen raad ik je aan om de website waar ik mijn e-smoker heb gekocht eens te bekijken, die staat boordevol informatie.