Geisha ball

geisha ball

Veel vrouwen vinden het heerlijk om zichzelf op zijn tijds te verwennen. Om ervoor te zorgen dat het genot optimaal is, zijn er erg veel speeltjes op de markt. Voor elke vrouw is er wel een gepast speeltje. Een speeltje waar elke vrouw baat bij zou kunnen hebben, is de geisha ball. Dit speeltje is dan ook niet zomaar erg geliefd onder de vrouwen.

geisha ball

Geishaballen

Een ander benaming voor de geisha ball, is lustkogels. Deze benaming krijgt het natuurlijk niet zomaar. Lustkogels zijn in de meeste gevallen holle balletjes. In deze holle balletjes zitten gewichtjes verwerkt. Hierdoor ontstaat er een extra fijn gevoel bij gebruik. Geishaballen worden bij de vrouw ingebracht en zorgen tijdens beweging van de balletjes voor extra genot. Naast dat geishaballen zorgen voor genot, versterken ze ook de bekkenbodemspieren. Een win-win situatie.

geisha ball

Hoe breng je lustkogels in

Om het beste genot te krijgen, is het van belang dat de lustkogels op de juiste manier worden ingebracht. Het belangrijkste is dat je de balletjes één voor één inbrengt. Tijdens het inbrengen zul je als vrouw voelen waar ze het lekkerste liggen. Een plek die vaak als erg fijn ervaren wordt, is op/tegen de bekkenbodemspieren. Daarnaast brengen veel vrouwen de geisha balls op dezelfde manier in als dat ze dat bij een tampon doen. Mocht je nu niet in één keer de juiste plek vinden, dan kun je hierin blijven experimenteren totdat je wel de beste plek vindt.