Administratiekantoor Arnhem maakt het leven makkelijker!

Administratie

Voor mijn eigen bedrijf moet ik natuurlijk de administratie op orde hebben, maar daar kan ik wel wat hulp bij gebruiken. Gelukkig is mijn administratie dankzij administratiekantoor Arnhem nooit een probleem! Het maakt mijn leven zoveel makkelijker en ik voel me een stuk productiever nu ik mijn zaakjes goed op orde heb.

Administratiekantoor Arnhem

Online boekhouding regelen met de Marketing Monitor

Dankzij de Marketing Monitor van administratiekantoor Arnhem Den Hartog & Hoogveld kan ik te allen tijde mijn administratie inzien. Dit online dashboard is zeer gebruiksvriendelijk en je ziet in een oogopslag hoe het gesteld is met je financiële situatie. Ook kun je vanuit dit dashboard facturen opstellen en betalen met internetbankieren en dan wordt dit meteen weer verrekend, zodat de balans altijd 100& actueel is. En heb je bijvoorbeeld papieren facturen die je moet archiveren? Dan maak je simpelweg een foto of scan van de desbetreffende factuur en dan stuur je het vervolgens op naar een specifiek e-mailadres. Den Hartog & Hoogveld zorgt er vervolgens voor dat dit weer netjes wordt verwerkt in de boekhouding.

Boekhouden

Nuttig advies

Naast de handige online tool voor mijn boekhouding, klop ik ook graag bij Den Hartog & Hoogveld aan voor belastingadvies. Als zelfstandig ondernemer moet je namelijk veel zelf regelen qua belasting en soms zie je door alle bomen het bos niet meer. Gelukkig heb ik veel nuttig advies gekregen over onder andere mijn pensioenregeling en belastingaangifte. Het is me nu bijvoorbeeld een stuk duidelijker hoe ik verstandig kan sparen voor mijn oude dag en daarnaast is de belastingaangifte een fluitje van een cent geworden. Wil jij je boekhouding ook goed op orde krijgen en/of kun je wel wat belastingadvies gebruiken? Kom dan snel langs bij administratiekantoor Arnhem voor een lekkere kop koffie en wie weet kunnen zij ook wel iets voor jou betekenen!